ti si ovdje : Početna> O Bosueru
profil kompanije

60+

broj
patenti

300

broj
zaposlenih

2002

društvo
bila osnovana

 Godine 2010. Bossell cross-country trkački tim je formalno osnovan da učestvuje u svim događajima Kineskog prvenstva u motociklizmu i drugim motociklističkim događajima u Kini. Njegovi članovi su svi vrhunski nacionalni sportisti, državni šampioni vozači i mnogo izvanrednog tehničkog osoblja. Kako trkački tim nastavlja da sazrijeva i raste, Bossell Racing Team ne samo da učestvuje u Nacionalnom prvenstvu u motokrosu, National Motocross Openu i Nacionalnom pozivnom turniru u motokrosu, već također učestvuje u terenskim utrkama, zabavnim igrama, klupskim ligama i tako dalje. u industriji. Bossell Racing Team je više puta osvajao počasne titule pojedinačno, ekipno prvenstvo, najbolji tim itd.

Istorija razvoja
Zhejiang Bosuer Motion Apparatus Co., Ltd. je osnovan 2002. godine, specijaliziran je za proizvodnju, dizajn, proizvodnju, prodaju i servis industrije off road motocikala.
Vrijednost izvoza BOSUER-a prelazi 30 miliona USD godišnje, a plaćanje poreza je preko 10 miliona RMB. Novu dozvolu za zemljište izdala je vlada, čime se povećava proizvodna sposobnost kompanije. Dirt bike asortiman pokriva od 50cc do 450cc. Tim je osvojio ukupno 38 prvenstava tokom cijele godine, a drugoplasirani ima 18 trećeplasiranih.
Vrijednost izvoza BOSUER-a prelazi 20 miliona USD godišnje. Županijska vlada dodijelila je BOSUER-u 100 najvećih poreznih obveznika. Model M serija i PH12A su najprodavaniji modeli sa BSE. BOSUER trkački tim osvojio je 16 šampionata i 16 drugoplasiranih.
BOSUER je uspješno razvio novi visokokvalitetni motokros motocikl od legure koji je dobio naziv M serija. BOSUER racing tim osvaja CMSC šampionat, timski šampion. U isto vrijeme je osnovan harverdtex odjel.
BOSUER je postao potpredsjednik jedinice Zhejiang rekreativnog udruženja sportskih vozila i direktor jedinice specijalnog komiteta za necestovni motokros provincije Zhejiang.
BOSUER je razvio nove modele: J serija,J5 je postao šampionski motocikl. BOSUER racing tim je osvojio CMSA prvenstvo, timskog šampiona.
BOSUER je razvio takmičarski 189cc, 250cc dirt bike i osvojio 8 šampionata, 6 drugoplasiranih, 7 vicešampiona na nacionalnom prvenstvu, domaći šampioni, timski šampioni, a BTL189 je postao šampionski motocikl.
BOSUER je razvio modele serije PH10 dobio nove praktične patente i osnovao BOSUER trkaći tim
BOSUER se preselio u novu fabriku koja se sada koristi.
BOSUER je dobio nagradu 'Veliki porezni obveznik' od vlade Wuyija, postao je 50. najbolja kompanija u Wuyiju.
BOSUER je zvanično odobrio izvoznu dozvolu, uzmite vladinu nagradu za izvoz od 10 miliona američkih dolara
Osnovan je Wuyi BOSUER, kompanija fokusirana na poslovanje off road motocikala.
Tim kreatora BOSUER-a osnovan je u Yongkang-u za poslovanje električnih bicikala i dijelova.
2017
2016
2015
2014
2012
2011
2010
2009
2008
2007
2005
2002
potvrda o patentu
BOSUER posjeduje najduži asortiman off road proizvoda iz Kine, svaki model je kreiran i dizajniran isključivo od strane BOSUER R&D, posjeduje više od 60 patenata i povećava količinu petranta kako se novi proizvodi razvijaju.
proizvodni pogoni
Fabrika BOSUER zauzima 20,000 kvadratnih metara, sa 45,000 kvadratnih metara imanja i 300 zaposlenih.
Robot za zavarivanje
Robot za zavarivanje
Ručno zavarivanje
Ručno zavarivanje
Mašina za bušenje
Mašina za bušenje
kalupi
kalupi
Radionica za zavarivanje
Radionica za zavarivanje
Mašina za savijanje
Mašina za savijanje
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
Proizvodne linije
bosuer u cijelom svijetu
BOSUER gradi poslovne odnose sa više od 50 zemalja i područja, kao što su tržište EU, Velika Britanija, Ukrine, SAD, Rusija, Bjelorusija, Kanada, Kolumbija, Ekvador, Peru, Čile, Argentina, Indonezija i tako dalje.
Najprodavanija zemlja
Grenland
Kanada
Amerika
Brazil
Argentina
Švedska
Francuska
Španija
Rusija
Bjelorusija
Irak
Kina
Sjeverna Koreja
Indija
Niger
Južna Afrika
Madagaskar
Australija